Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Julbaket är igång

| Inga kommentarer

Så har jag någonstans hittat lite lust och ork att baka igen. Först ut blev jordnötskakor.

Sötsalta jordnötskakor

Vi tycker inte de smakar så värst mycket jordnötter så det lär bli en modifiering senare. Tur att jag la tre nöthalvor på varje kaka så det blev lite mer smak. De är supergoda ändå med mycket sockersmak och en hint av salt.

Sen gjorde jag kalljästa lussekatter. Dessa bullar är absolut inget som kommer in i min mun men maken (och svärmor) älskar dem. I fjol hade jag inte ork att göra några så de fick klara sig med köpta. I år var själva degen inga problem men händerna gillade INTE att rulla ut och forma Frown Det blev inte många vackra men de fick iaf högsta betyg av maken på smak och konsistens.

I morgon blir det förmodligen lite klenäter, det har jag inte orkat göra på flera år.

 

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.