Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Femte dagen…

| 2 kommentarer

Att man ska känna sig så infernaliskt handikappad utan hemtelefon och Internet!

Hade mobilen haft bättre täckning hade jag varit gladare och mindre ”isolerad”.  Om inte Tele2 hittar felet innan helgen får jag vänta ytterligare dagar Frown

När Internet åter finns i huset har jag en uppsjö av uppdrag att sköta om. Kanske bäst att se det som semester Wink Trädgården får välbehövlig ans och idag var ena systern här och lekte (arbetade bokstavligen i sitt anletes svett). Hon gav mig mer hjälp än jag vågat be om! Heart Tack!!

Share

2 kommentarer

 1. Det var bara kul! Dessutom så betalade jag bara tillbaka för alla middagar och all barnpassning.
  Bladar dig

  • Tacken haglar fram och åter – att passa guldgossarna är inte lika jobbigt som trädgårdsarbete Wink
   Du har inte funderat på hur jag ska klara mig utan dagligt besök av gossarna? Att inte se dem komma runt hörnan och glatt vinka och säga ”Hej moster, här kommer vi ! ”
   Löv u 2!!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.