Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Pass – men inte för att resa

| Inga kommentarer

Med tanke på hur omvärlden ser ut är det bra att ha ett pass, enligt de kloka. Primärt behov hos oss var för att kunna skaffa nytt BankID 🫣😂

Tanken slår mig dock att världen kan explodera när som helst i ett tredje världskrig. Jag är krigsplacerad på mitt jobb då vi har en samhällsviktig funktion. Kallas vi in blir det ett dygn på jobbet 2 hemma. Kanske varannat dygn för mig som är ensam kommunikatör. IT-delen av mitt jobb lär jag väl inte behöva bekymra mig om, den lär ligga nere … Men tänk att jag då kanske behöver mitt pass bara för att ta mig hemifrån till jobb. Då är det bra att ha ett iaf.

Maken och jag hämtade ut våra pass och så hjälpte jag svärmor att skaffa Nationellt ID. Inte rimligt att hon ska förnya sitt körkort när hon inte suttit bakom ratten på 20 år.

När vi var klara på polisstationen krävde kärleken MAT och bestämde att vi skulle till China Wall. Jag tog 2 vårrullar. De är gigantiska även som förrätt. Underbart goda! Det räckte som middag för mig och svärmor tog likadant . Kärleken? Tja han skulle ha en vårrulle och 3 små rätter 😂 När han väl tryckt ner sina tre rätter satt svärmor och jag och halvsov. Klassikern friterad banan och glass skulle också ner

Nu är jag supertrött efter rörig jobbdag och tung mat. Ska sova en stund innan kvartsfinal i handboll drar igång. 🧡🧡🧡 Hej IFK Kristianstad! 🧡🧡🧡

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.