Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

En dag på Åkersberg

| Inga kommentarer

För sisådär 30 år sedan bodde jag i en etta högst uppe på Åkersberg. Djupa mysiga fönstersmygar att krypa upp och läsa böcker medan regnet smattrade på rutan.

Idag har jag spenderat hela dagen i samma hus utan att känna igen mer än fasaden 藍 Konferensen var i norra flygeln. För 30 år sedan var där tvättmaskiner…

Biskop Johan Tyrberg hade kallat kyrkoherdar och kommunikatörer till KOM-dag.

Förutom biskopens egen information fick vi lyssna till två från Lunds universitet. En som är forskare i media- och kommunikation (intressant forskning om vaccinmotstånd bl a), när rykten kan gynna eller sänka oss.

Sen knatade hela gänget till kapellet och hade 15 min middagsbön innan fötterna vände mot matsalen. Hmmm, inte rätt dag för mig att besöka matsalen. Saffranspaella! Saffran?!  Det blev en giffel, lite salladsslamsor, 2 kalla såser och en bit fisk. Har ingen aning om vad det var för fisk men den var okej. Nåväl, jag blev mätt…

Eftermiddagen var det en annan forskare från Lunds universitet. Hon forskade i lobbyism och berättade hur effektivt det är.

Sen fick vi en längre paus och jag behövde få igång mina leder som inte gillar att sitta en hel dag. Travade bort till Hedgatan och tittade till ett annat boende jag hade på 80-talet 藍

Sist ut för dagen var polismästaren från Malmö. Superintressant! Sen avslutade biskop Johan innan vi kunde ta oss hem.

Nu är jag fruktansvärt trött! Somnar ovaggad och hoppas vara redo för att åtgärda problemen med vår migrering till nytt IT-system.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.