Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Störd sömn

| Inga kommentarer

Nä det är inte Atlas som är orsaken trots att han snarkar så hela sängen vibrerar. Jag är vaken för att det gör så infernaliskt ont i min fot. Från stortåleden upp mot vristen är det som om någon sitter och sticker in glödande knivar med jämna mellanrum. Spelar ingen roll vilken ställning jag har benet i så smärtar det.

Den fina musikgudstjänsten krävde massor av energi. Att hjälpa far att ta ner häcken gjorde inte saken bättre. Massor att göra inför lanseringen av nya IT-systemet på jobb tog också energi som inte fanns. Det har varit extremt kul på jobbet sista tiden men glädjen dödas över att energin är slut.

Vi skulle egentligen köra bort ris hela fredagen men dels är jag så slut att jag inte kan rent fysiskt och dels så startar inte bilen med dragkrok. Kan vara högre makt som har ett finger med…eller så kan det bero på att kärleken inte kört sin bil på väääääldigt länge Wink

Nu ska jag göra ett nytt försök att sova. Hoppas det utlovade vårvädret kommer I helgen så jag kan göra absolut ingenting mer än att tanka livsandar.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.