Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Tredje dosen

| Inga kommentarer

Det är med blandade känslor jag sitter här på vårdcentralen. Jag som ivrig förespråkare att alla ska vaccinera sig blir både ledsen och frustrerad.

Som bromsmedicin mot min reumatism tar jag en dos cellgift varje vecka. Denna medicin säger åt mitt immunförsvar att chilla, att lugna ner och ge sjutton i att angripa egen kropp. Nu säger ju samma medicin till kroppen att ta det lugnt med allt! Den skiljer lixom’ inte på om det är inflammation i lederna eller på sjukdom. Resultatet blir ett immunförsvar som är lite dävet, slött och sömnigt…drogat. Det gör ju också att det inte är piggt nog att vara uppmärksam på vad vaccinet vill lära den. Den fattar vissa saker men inte allt.

Jag har därför ett betydligt lägre skydd av vaccinet än vad friska har. MEN jag har betydligt bättre skydd än vad ovaccinerade har. Befinner mig i mellanlandet…som vanligt.

Nu ska jag sitta här i 30 minuter eftersom jag fått reaktioner vid de två första doserna. Då fick jag AstraZeneca och denna gång Pfizer. Personalen kommer ideligen och frågar om jag mår bra 💚

Kavla upp!!

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.