Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Stjälparen

| Inga kommentarer

Om man frågar Atlas är det bland det roligaste när matte är i trädgården och framförallt om hon sågar grenar.

Han ”hjälper” till att bära grenar, oftast åt motsatt håll visserligen.

Att sno den där pinnen från högen och lägga sig och avbarka verkar vara lycka av stora mått.😂

Igår började jag att rensa en del av tomten som fått stå tillbaka de 2 år kärleken mest bott på sjukhuset och varit med ena foten i Nangijala. I mars när pandemin var ett faktum var första gången sen juli 2018 som han var infektionsfri. Typiskt att det skulle komma ett virus från andra sidan jorden och isolera oss då 🙄

Igår orkade han vara med och hjälpa till i trädgården 🥰 Vi sågade bort syrengrenar, tog ner ett litet morell-träd vid grinden, ett dött prydnadsträd med mera. Vi var ute i 8 timmar och njöt av 22-23 grader, sol från blå himmel och en svalkande svag vind. Vi damp ner på altanen och orkade inte gå in. Men hungern drev så tillslut blev det middag med efterföljande matkoma.

Idag har jag vansinnigt ont men längtar konstigt nog ut att fortsätta. Ska bara ha hjälp av min medicin sen bär det ut och kämpa mot ogräs och en ”hjälpvillig” hund. Vädret verkar bli samma som igår så det gäller att passa på 😁

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.