Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Mer vilja än ork

| Inga kommentarer

Näst sista biten att klä om på huset. Vänster sida om skorstenen tog 3 timmar att riva den gamla panelen och lika länge att sätta upp den nya. Idag började jag riva kl 10 och var klar att börja sätta upp nytt kl 15.30 Fy fasen så långa och grova spik svärfar slog in 1963!😳 Vid 12 hade jag så ont att det blev sepåf@npiller för att klara mer. Hade ju ändå inte tänkt köra någonstans…

Kärleken sågade längderna åt mig till klockan 17.30 då rasade han ihop både av trötthet och av ont i ryggen. Han sågade fel, han tappade sågen, han mätte tokigt…han gav upp. Jag sågade några till sen gav jag också upp.

Det värker och skriker i hela kroppen men jag vet ju varför så det är bara att le – jag klarade det (som hon säger i reklamen).

Nu njuter jag av att ha fönstret öppet och känna 16-gradig frisk luft ta sig in sovrummet. Dialysmaskinen kluckar och sörplar som vanligt i lugn sövande takt. Maken drar djupa sovande andetag och i hallen snarkar och gläfser en drömmande rottis 🥰

I morgon gör jag nog så lite som möjligt men idag har jag gett allt.

Godnatt

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.