Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Kliar!

| Inga kommentarer

Att ha en autoimmun sjukdom är ett gissel. Att ha två än värre. Psoriasis kan visa sig som små, intensivt kliande blåsor och heter Pustulosis palmoplantaris, PPP. Vätskan i blåsan är steril och ja, jag tar hål på dem. Enda sättet att få bort klådan.

Dessa blåsor uppstår ofta i samband med att jag har ett reumatiskt skov. Kroppen har gått all in och attackerar sig själv. Blåsor på händerna, psoriasisfläck på överläppen, psoriasis mellan ögonen. Ständig värk och klåda tär även på det starkaste psyket.

Händerna är svullna och värker, ffa höger hand. I ryggslut och höfter bultar det konstant. Idag ska jag bara vara. Inte lönt att försöka göra någonting. Det är tur att det finns massor av nya avsnitt från Chicagos blåljus 😂 Just nu är jag med räddningstjänsten sen får jag se om jag följer poliserna eller ger mig in på sjukhuset. Gillar sättet de byggt upp serierna på. Man kan se fristående eller se alla tre och följa ärendena hela vägen. Mest troligt kommer de konsumeras på altanen. Idag går luften att andas, det fläktar och är behaglig temperatur. Lite regn på det så kan jag glömma värk och klåda 😁

Bettet från blinneknaggen’ börjar äntligen minska från hel hand till bara handflata och bränner mer än kliar.

Väntar på leverans av djurmat. Leverans sker mellan 07.00-17.00 🙄 Tack vare coronan slutade vi åka till butik för att hämta gojmat och tjänar på det! Bättre kvalitet på fröerna – är samma som de använder på Loro parque. Var tveksam till att pelletsen är en del av blandningen men det fungerar riktigt bra. Med fri frakt kan jag kanske stå ut med att vänta på att Schenker ska dyka upp…

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.