Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Krypskydd

| Inga kommentarer

Vi stannade ju på Optimera idag så jag kunde köpa insektsnät. Började obra’ med att jag fick en pytteliten grad i fingret. Trots avsaknad av nål eller annat spetsigt lyckades jag få ut den.

Jag skyller på värmen – glömde ju alldeles att jag behövde något att fästa nätet på 🙈🥴 Men jag letade i gömmorna och hittade två överblivna dörrfoder sedan jag gjorde vid tv-rummet. Inga passande vinklar fanns hemma så jag körde med häftpistolen 😂

Fläkten framför skjuter nattluften in i rummet. Märks inte någon lägre temperatur men luften är friskare. Nästan 25 grader inne och ca 18 ute. Kanske vi vaknar till lite lägre temp? Dialysmaskinen gör sitt för att höja 🙄

Det var 10 meter på rullen så jag kan göra många fler, bara jag köpt mer lister.

Kroppen skriker och gnisslar. Helt klart gillar inte Mr RA värmen. Han blir så sörens aggressiv. Han har dessutom hittat nacken denna gång och inflammationerna trycker på nerver. Det känns som tandläkarbedövning här och var men med känsel. Ja jag kan inte förklara det bättre än så. Att ha reumatism är långt mycket mer än krokiga fingrar…

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.