Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Nyputsade fönster

| Inga kommentarer

Det fina med att inte ha putsat sina fönster på flera år är att man uppskattar dem nyputsade mer.

Koltrastunge väntar i torkvindan på matleverans.

Trots hettan idag började jag putsa fönster mot norr. Funkar ganska bra i skuggan. Ett arbete jag egentligen inte gillar men med min allrent med ättika gör det oändligt mycket lättare och bättre.

Nu är jag fullständigt utslagen av värk men kan njuta av att kunna se vad som finns utanför 😎

Giftet är taget och huvudvärken har startat. Den plågar mig nu till ca 17 i morgon. Snart börjar illamående och synen på höger öga dimmas fram till ca 16-tiden i morgon. Vissa veckor är det lättare att acceptera än andra. I morgon ska det bli sisådär 30 grader så denna vecka blir det förmodligen värre än annars. Och tänk er bara att kaffe smakar pyton fram till biverkningarna släppt 🙈🙄

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.