Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Till ”tippen”

| Inga kommentarer

Han den där som stal mitt hjärta för 25 år sedan fick för sig att IDAG skulle vi banne mig tömma släpet. Lätt för honom att säga som inte kan göra så mycket 🙄

Men okej då! Atlas stoppade själv huvudet i selen och ville med. Saaben har bra AC så givetvis fick han följa med.

Herrn bak ratten och frun fick springa. Att känna sin återvinningscentral är guld värt. Först ut alla gamla färgburkar, bensindunkar och skumma sprayflaskor. Rulla fram – ut med gammalt element och TV. När han skulle rulla genom grindarna skrapade det något FRUKTANSVÄRT under främre delen av bilen! Nåja, vi skulle ju ändå stanna direkt efter grindarna för att slänga frigolit, plast och papper. Under bilen satt något grönt nätaktigt fast. Hittade en kvast och försökte gräva fram nätet med den. Det gick inte, den bara snurrade runt. Vad i hela världen var det som fastnat?

Ampelkorg

Bilen framför hade också släp. Maken höll ganska nära för vi var många som skulle slänga skräp idag. Troligen har de tappat denna och kärleken såg inte den på marken när han rullade framåt. Jag fick till slut loss den genom att lägga mig på den oerhört heta asfalten och dra. Den fick åka med hem 😎

Så skulle vi passa på att skaffa lite mat också när vi ändå var ute. Vilken chock – Hanöhallen är ju ett litet köpcentrum nu 😂 Apotek, systembolag, blommor, nagelsalong (kanske även hår?), restaurang och gym i samma hus.

Nästa stopp blev Optimera för inköp av insektsnät. Kan inte fortsätta sova med stängda fönster när det är nära tropisk natt. Galet dyrt men förhoppningsvis värt det.

Överhettad av allt var det äntligen dags för hemfärd. Men i Rinkaby skulle föraren prompt ha hamburgare så det blev stopp igen.

Kocken skar en rå korv i bitar åt vovven i bilen ♥️ Matte åt en fransk hotdog.

Nu har vi landat hemma och ACn svalkar oss alla. Jag tänker inte göra mer än att sköta om djuren och sen fixa fönsterskydden.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.