Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Midsommardag

| Inga kommentarer

När mina biverkningar började avta körde vi till stan för midsommarlunch. Det var utlovat regn så maten skulle intas i lägenheten.

Nästan 30 grader ute och ca 28 inne. Stackars Atlas flåsade som en tok och vi andra mådde inte heller allt för bra. Golvfläkten togs fram och det blev lite lättare. Atlas fick en kall, blöt handduk på sig och kom efter ett tag till ro på golvet.

Till varje tårttillfälle önskas det crisptårta. Jag är utled trött på den 🙈 Så jag valde ett annat recept där botten breds ut och därefter breder man ut marängen ovanpå. Sen bakas allt samtidigt i 40 min. Blev en god botten men nästa gång ska jag ha jordgubbsmousse mellan istället för bara grädde och skivade jordgubbar.

Jag mår som forna dagars midsommardag men denna gång beror det inte på för mycket dans, lek och skratt. Mr RA tycker det är roligt att attackera min kropp lite som han vill. Denna gång gnager han på höger knä och revbenen i ryggen. Men jag ska ju ändå inte göra så mycket idag och i morgon så jag väljer att inte slösa energi på skithögen. Han brukar tröttna efter några dagar (innan han tar nya tag).

Detta inlägg har jag försökt att lägga upp sedan kl 9.30 utan att lyckas. Tekniken är så kinkig, måste ha exakt rätt tecken i sina filer för att vilja samarbeta. Tack och lov har ena svågern redan löst samma problem åt sin fru så jag fick hjälp. Tack 💚

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.