Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Dubbelt misslyckande

| Inga kommentarer

Är man på Maxi när de öppnar har de bett sina kunder att låta första timmen vara för de i riskgrupp som behöver handla. Det är väldigt få som är där kl 7. Eftersom jag själv vill välja kött blev det eget inköp idag istället för onlineköp.

Efter att ha levererat svärmor med hennes varor körde jag till Näsby i ett försök att hjälpa förtvivlade fågelägare. Deras bebisjako rymde i gårkväll. Jag gick nästan en halvmil fram och tillbaka mellan hög- och låghusen. Kontinuerligt spelande jakoljud på mobilen. Men icke. Allt grått jag såg var duvor 😞. Batteriet började ta slut, mina ben värkte och maten i bilen behövde hem.

Mellan Nymö och Vanneberga stod det en Dobermann som uppenbarligen var på rymmen från matte. Jag stannade bilen med varningsblinkers på. Tiken var nyfiken på mig men klok nog att fatta att skulle försöka ta henne 😂 Jag öppnade bagagen och letade reda på godiset jag köpt till Atlas. Jodå, det där visste hon vad det var. Kom fram och skulle ta men duckade när jag nästan hade halsbandet i handen. Jag bytte godis och bad henne sitta. Jajamen visst satte hon sig men så fort jag försökte ta halsbandet slank hon undan. En boxare hade blivit avundsjuk på smidigt undanglidande 😁 Tredje gången jag fick henne att sitta och nästan hade henne igen tyckte hon jag var dum som snodde godiset och nästan mitt pekfinger 😂 Därefter tyckte hon jag var urtråkig och satte av mot en gård. Just då, på denna lågtrafikerade väg, stod det 4 bilar från vart håll och väntade på att komma fram. Matte var nu framme och skrek tusen tack för mina försök att fånga rymmaren medan hon bus-sprang ut på fälten. Hoppas verkligen hon fick tag i bushunden efter en stunds lek där ute.

Det var inte min dag att få vara hjälte men den lille jakobebisen kom till slut ner från den höga björken och är trygg hos husse och matte igen ♥️

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.