Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Morsdag 2020

| Inga kommentarer

Det mesta är annorlunda detta år men inte vår ut-i-det-blå till morsdag.

Portionsbitar av enkel Hönö-smörgåstårta packades, likaså var sin bit crisptårta med blåbär. Kaffe i termosmuggar är lättast att ta med.

Jag tyckte att vi skulle mot Olofström och se om vi hittade någon trevlig avskild plats att äta på. Men när vi väl hämtat upp svärmor fick käre maken för sig att Laxens hus hade varit jättetrevligt.

Jodå, där fanns ett bord ledigt så vi släntrade ner för backen med kylväska, filt och hund. Massor av barn och ingen ville prata med stackars Atlas 😂

Linslusen och knähunden på bänken mellan matte och gammelmor.
Får jag din glass? Snälla…

När vi precis ätit klart våra smörgåstårtor kom en man och delade ut glasstrutar. 😁 Undrar vem som blev gladast, matte eller hund? Som tur var delade gammelmor med sig 😎

Vi körde vidare efter att öronen var bedövade av Mörrums åns intensiva väsande och brusande. Vi var så nära våra gamla mentorer inom Fågelhobbyn att jag kände för att se om jag ännu hittade. Det var inte mycket som förändrats längs vägen. Utanför herrskapet M såg det nästan ut som förr. Vid husbilen stod fru M och jag stannade bilen på uppfarten. Hon tittade MYCKET avvaktande på mig när jag klev ur bilen med orden ”Hej M*****, du känner visst inte igen mig”. Efter en lång stund klarnade det och hon kom ihåg. Berättade om deras sviktande hälsa. J*** satt på andra sidan och jag frågade om jag fick hälsa. De följde med till bilen och hälsade på de andra. Det positiva med pandemin (😂) är att man inte behöver bjuda in någon på kaffe eller säga nej tack. Man ska hålla avstånd så prat utomhus en kvart var alldeles lagom för alla fem.

Sen bar det västerut igen, hemåt. Dags att hitta en plats för tårta och kaffe. Vi svängde av E22 och tog gamla vägen längs Pukavik och Norje.

Här skulle det redan varit full aktivitet om det inte var pandemi. Detta är en del av Swedenrock festivalområde.

Inga fancy bord och bänkar men här stannade vi för det hett efterlängtade kaffet.

Ifjol på morsdag ösregnade det och var kallt. Vi gick inte utanför bilen mer än (jag) för att rasta Atlas. Idag var det 23 grader och strålande sol 🥰

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.