Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Jeansjacka

| Inga kommentarer

Sen vecka 12 har vi varit i isolering/karantän pga coronapandemin.

Det går inte någon större nöd på oss. Det är bara lite ovant att lägga matbeställning på nätet trots att jag är en van onlinehandlare i annat. Men det fungerar finfint om man lyckas få tag på en ledig leveranstid 😂 God fågelvän gav mig ett hett tips så nu flyter det på.

Så vad gör man då i karantän?

Det börjar bli varmare ute och ogräset är högst ovetande om pandemin. Jag drar kirskål till fåglarna dagligen. Gräsklipparen vill inte medverka så jag får se om jag lyckas övertala den annars blir det en ny. På ett större blått varuhus för sådana ting har också anpassat sig till pandemitid – beställ och betala online, hämta vid utlämning. Me like!

Stickmaskin, stickor, virknålar går varma…som vanligt. Nu har jag fått för mig att jag ska sy mig en jeansjacka 😎 Så jag testsyr i ett annat tyg först. Idag flyter det mesta som det ska, värre var det igår. Då var jag fruktansvärt frustrerad över att inte hitta mönsterdelarna i virrvarrmönstret från Allt om handarbete. När jag bett om hjälp i sygrupper inser jag mitt fatala misstag 😂 Mönstret finns i AoH 01/20 och jag sökte på mönsterark för AoH 05/19. Jaja, jag fick några okända människor att skratta gott en lördagskväll.🙄😁

Så vi får se hur resten av jackprojektet går. I’ll be back…

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.