Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Sen bröllopsdag

| Inga kommentarer

Efter att ha legat på sjukhus i nästan 4 veckor och varit hemma i drygt 1 vecka klättrade den halte på väggarna av rastlöshet och tristess. Infektionen i knät är sakta på väg bort och kryckorna går fortare och fortare framåt. Så vi körde till Blekinge Exotiska värld i Karlshamn. Enligt nätet har de öppet 10-17 så det passade oss bra.

Jag kan ju säga att makens humör gick i takt med vädret, från varmt och soligt till surt och mullrande när det var STÄNGT! Så dåligt att inte hålla sina öppettider uppdaterade.

Bara några meter bort låg en secondhandbutik så vi stapplande dit. Kvavt och varmt men det var en härlig butik att gå i! Det var luftigt mellan tingen så man slapp rota runt för att se. Stoooor lokal och jag trodde aldrig kärleken skulle orka linka genom alla rum. Men det gjorde han! Han hittade en blåsbälg så slipper vi blåsa för att få fyr i spisen i vinter.

Jag hittade 3 stuvbitar för 65 kr

Nu mullrade det ganska mycket och vi var hungriga. Är man så nära Wägga så kör man dit och ser om de har plats. Lyckades få en parkeringsplats precis vid restaurangen och alla gäster satt inomhus, dvs nästan alla bord ute var lediga. Passade oss bra. Det blev skaldjurspastan (som tyvärr inte alls går att jämföra med den jag fick för 23 år sedan när jag var där första gången) och Pepsi.

Vi hann knappt börja äta så dundrade Åskar rakt över oss. Det slog i närheten så marken skakade. Konstigt nog hade jag knappt huvudvärk, jag brukar reagera enormt på åska 🤔

När vi satt i bilen sa han den där med lite bättre humör att han var sugen på glass. Vi stannade därför i Sölvesborg och åt mjukglass trots attvi egentligen inte orkade mer 😂

Väl hemma fick djuren sin tillsyn och klockor ställts rätt (strömavbrott medan vi var iväg). Jag har druckit mitt kaffe – kärleken har utmattad slocknat i soffan och kaffet är bortglömt och kallt.

Jag tror han är nöjd med dagen. Själv har jag ont från tår till nacke men idag var det värt det.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.