Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Julmusik från 1985

| Inga kommentarer

Direkt från grundskolan började jag på musiklinjen på Glimåkra Folkhögskola. Ungdomsfolkhögskolan var förlagd till Åhus där vi lekte av oss i 2 år. Till jullovets avslutning hade vi komponerat 7 låtar som framfördes för föräldrarna. Radio Kristianstad spelade dessutom våra låtar också Smile

I familjen är det tradition att kassetten med låtarna SKA spelas minst en gång under julen. Kassetter håller inte i all oändlighet så för några år sedan överförde jag den till mp3-or för säkerhets skull.

Traditionell jul var min grupps låt. Texten bygger väldigt mycket på min barndoms jular. Det är jag och Bettie som sjunger Smile

”Traditionell Jul” från Jullåtar av UFÅ-85/Classe, Bettie, Nillan, Ström, Ture, Attila, Linus. Släppt: 1985. Spår 3.
”Do they know” från Jullåtar av UFÅ-85/Micke, Anders, Bambi. Släppt: 1985. Spår 6.
”Christmas eve” från Jullåtar av UFÅ-85; Fimpen, Danni, Månsson. Släppt: 1985. Spår 7.
”Christmas time” från Jullåtar av UFÅ-85. Släppt: 1985. Spår 1.
”Julen är här” från Jullåtar av UFÅ-85. Släppt: 1985. Spår 5.
”Kul jul” från Jullåtar av UFÅ-85/Peter K, Arva, Henke, Lasse, Anna. Släppt: 1985. Spår 2.
”Julskinka” från Jullåtar av UFÅ-85/Sander, Peter D, Tina, Bosse. Släppt: 1985. Spår 4.
Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.