Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Vägen till målet

| Inga kommentarer

Jag avger aldrig nyårslöften. Däremot kan jag mycket väl välja att fokusera på ett mål kommande år.

Återbruk har blivit ett allt trendigare ord senaste åren och jag ser hur det ökar och sprider sig. Jag dövar min tekniska konsumtion med att återbruka och tänka på att inte slösa av annat.

Hushållspapper är bra och lätt att ta till men fruktansvärt onödigt egentligen. Så 2019 är året då jag ska minska mitt bruk av hushållspapper. Gamla handdukar som inte blivit använda på 20 år, ärvda efter svärfar etc har nu fått nytt liv.

25×25 cm rutor till kökslappar, 11×25 till toalappar (maken kan ju inte kissa så det är bara jag som använder toalappar, till nr 2 har vi papper – någon måtta får det iaf vara 🤭) och 5×5 cm rutor istället för bomullspads.

Just nu håller jag på att köra rullfåll med OL på kökslappar av ett gammalt påslakan. Största problemet är var jag ska husera allt i köket! Måste hitta något typ en pappershållare till vägg som funkar. De smutsiga åker rakt i en tygkasse. Vänder kassen ut och in i tvättmaskinen och slipper hantera de smutsiga. Även kassen åker med i tvättmaskinen. Allt tvättas med ca 3 msk bikarbonat isf tvättmedel och 2msk ättika istället för sköljmedel. Blir så rena och fina 😁

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.