Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Lyckas inte alltid vara snäll…

| Inga kommentarer

Jag gillar handboll. Jag gillar handboll väldigt mycket! Det blir allt fler matcher sända på tv men de är lååååångt ifrån det antal som fotboll och hockey får. Sorgligt!

Jag gillar handboll (om någon skulle ha missat det). Jag är röd iband, då är jag H65-fan. Jag är oftast orange (underbara färg🧡), då är jag IFK Kristianstadsfan. Just nu är jag blågul när jag hejar på det skånska landslaget 🤭.

Jag är ärlig och kan imponeras av motståndarna när deras keeper gör en galen räddning eller om inspel till mål är läckert.

Men jag är inte alltid så snäll mot domarna. Japp, jag erkänner. Jag vill inte vara osnäll, jag vill inte skälla på dem… jag vet ju att det är svårt att få domare till diverse sporter idag för de får ta så mycket skit. Jag ska försöka bättra mig…om de också försöker 🙈 Ups, var visst villkorsstyrt ”erbjudande”.

Men jag gillar handboll 🇸🇪 så en vecka till kommer mitt hjärta banka blågult och ropa Pallicka, Zache, Lukas, Andreas, Gotte, Kim och alla de andra.

Tack för spännande underhållning och hoppas Gotte inte smällde hälsenan utan snart är på plan igen 👍

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.