Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

När livet tar en vändning

| Inga kommentarer

Längesen jag bloggade. Hösten gick i orons tecken. Den 21 september hittade jag kärleken helt livlös, grå, död… Det tog en kvart att få igång honom och de där snarkningarna han alstrade när jag startat om honom är bland det ljuvligaste jag hört! Hjärtat stannade för att det inte orkade med den mycket svåra infektionen han fick på sjukhuset. Själv tampas jag med Posttraumatiskt stresssyndrom (PTSD) men får fin hjälp av min psykolog.

Energin har gått åt till oro, till att andas och försöka fungera trots allt. Mitt i röran fyllde jag visst 25×2. Att då ha en så fin familj värmer otroligt! Föräldrar och syskon kom hem till oss, lagade god mat och jag fick barndomens banantårta 😍

Hjärntröttheten satte in igen och jag virrade ihop dagarna vilket gjorde att vi missade träffen hos föräldrarna inför jul. Jag var så ledsen och trött på allt. Då spottar lillan i nävarna och samlade ihop hela gänget (utom GoR pga jobb) så vi fick träffas och byta julklappar

Käre maken blir sakta sakta bättre och har till och med lyckats ta sig lite i vikt 😁

Jag flyr till symaskinerna med en bok i örat när hjärnan börjar bete sig illa igen.

Nu ska jag snart till en fin familj med två underbara troll och planera lite fotografering. Hoppas att lusten för att fota återkommer.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.