Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Slut i rutan 

| Inga kommentarer

Jobb, hämta nya glasögon, slänga i sig en korv.… Till Höör och hämta två blonda vitaminpiller för avfärd till Löberöd, hämta lagad stol, lekandes R2D2 mot Lund, hämta lillsis’ och bli guidad till stadsparken * puh *

Nog för att jag vet att pokemonjakt engagerar alla åldrar blev jag överraskad över att det verkligen ÄR så! Från 5 till minst 75. Ta tre steg, stanna och slösa bollar på en dinosareliknande hedenhös med en klubba av lårben i högsta hugg som tar sig loss. Ta tre steg och få nya bollar vid ett stop.  Ta fyra steg och bli omsprungen av glada tioåringar ”ett gym!!! ” i en vrå står en 25-30åring och slåss i smyg för att ta över gymmet. 

Det var otroligt vackert i parken men vinden var vass och både vi och telefonerna blev kalla. 

Pojkarna tankade sin moster full med pussar och kramar ️ Och precis innan hemfärd kom systerdotter med liten Thor som klappade gammelmosters kind, pussades för första gången vinkade åt mig

Nu behöver jag soooovaaaa zzzzzzzzzz😴

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.