Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Dendäringa  guben’ från Rom

| 1 kommentar

Maken hade tid hos sin doktor i eftermiddags. Vi klarade oss hela vägen till sjukhuset, polisen höll på att ta bort avspärrningarna och samlades vid Rolles gatukök. När maken var klar hos doktor NC började det blinka blått i fönsterna. 

Dags för ny avspärrning, påven var klar i Domkyrkan och skulle till Malmö arena. Herr Polis hade ett fasligt bry med folk som inte lärt sig att respektera avspärrningar. Både bilister och cyklister fick skarpa bannor. 

Damen bredvid hade sett kortegen på väg till domkyrkan vid 12-tiden och kunde förtälja att påven åkte i en vit FIAT och att han själv önskat att åka i en ”vanlig bil”.

Swish så var han förbi
Maken hade av någon anledning inte ätit på hela dagen. Det var tråkigt med knäcke etc. Han var på ett så dåligt humör att jag grät lite i omgångar hela eftermiddagen. Jag vill ha tillbaka MIN man! Så som han var innan infarkterna! 😞 Hur länge orkar jag hålla ihop? 

I morgon ska jag tanka livsandar med två blonda vitaminpiller. Vi ska gå på Pokémonjakt! 💚

Share Button

En kommentar

  1. Han hade kanske varit gladare om han hade varit på ven istället. Razz

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.