Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Tänk att få den perfekta presenten! 

| Inga kommentarer

På morgonen får jag ett meddelande från lillsis’ Emma att jag fick två biljetter till Rock of 80s på Malmö arena kl 19.30.  Wow! Men platserna var inte på samma ställe som lillsis’ med make så jag behövde sällskap. Maken ville inte men fick jag ingen annan att följa med så skulle han åka med ändå. Jag fick tag på min tvillingsjäl och såg till att hon skaffade barnvakt. 17.20 hämtade jag henne och vi styrde nosen mot Malmö 😁

19.00 hade vi parkerat bilen i arenagaraget, visat upp väskinnehåll för vakten och blivit visiterade. Ja, jag behövde bara hålla ut armarna och snurra, andra blev ”klappade” längs överkroppen. Vi hittade fort våra platser och tyckte direkt att det var prima platser! 

Där uppe till vänster om den mittersta gråa ingången vinkade Emma. 

Det var ett ljuvligt enormt tungt drag direkt från start! Att Peter och Bruno levererar är givet, likaså de övriga artisterna. Kee Marcello gjorde en sjukt imponerande Humlans flykt. Finns inte tillstymmelse till reumatism i de flinka fingrarna 😎 Joacim Cans (Hammerfall) har en stabil och suverän röst. Skådespelartalangen går inte heller av för hackor. Thomas Vikström (Therion) har ärvt en bra röst efter sin far. Tyvärr tyckte jag att Jessica inte såg ut att vilja vara på scenen. Hon levererade som alltid men det fattades ngt. Stampande ovationer berörde henne starkt. Jessica, Anna och Annika funkade perfekt i rösterna med grabbarna. Dessvärre missade ljudkillen kapitalt med att få ut odistat ljud när tjejerna sjöng själva. Per Andersson rev som vanligt ner den ena skrattsalvan efter den andra. 

Jag är så vansinnigt glad och tacksam för biljetterna 😘 Here I go again

Pga biljetterna fick maken och hans mor boka om bordet till middagen de ville bjuda mig på. Så i kväll var vi på Steakhouse no9 – Garvaregården. 

 Jag tog ryggbiff med potatisklyftor. 

Döm om min förvåning när jag ser TVÅ potatisbitar.… fast jo, de är ju som klyftor.… 😂 Hur som haver så var det MKT gott! 

En underbar fredag och lördag.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.