Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Ont in i märgen! 

| Inga kommentarer

För trettio år sedan hoppade jag av musikskolan och började jobba i hemtjänsten. Kommunen fick söka dispens eftersom jag inte var myndig. Jag hörde från dag ett ”mina” gamlingar klaga över värk och trötthet. Jag hörde dem säga att det gjorde ont in i märgen. Helt omöjligt för en sjuttonåring med en pigg och frisk kropp (förutom lite allergier) att kunna sätta sig in i. 

Trettio år senare vet jag, tyvärr, exakt vad de menade! När det gör ont in i märgen finns det inte mycket som lindrar. Jag har starkare piller att ta – gamlingarna fick två alvedon och en klapp på kinden. 

Idag har det varit en riktig skitdag. Jobbade mina timmar hemifrån (vilken förmån!! ) med tillräckligt med meducin’ i kroppen. När den började avta for jag till stan och hämtade mer samt låste upp iPhonen. Jag hann hem sen började nästa aber – nävarna slutade fungera! Rätt vad det är slutar de bara helt sonika a:hålla det de höll! How rude! Först tappade jag hela filterhållaren med nyss ifyllda kaffebönor. Rakt ut över diskbänk och golv 😞 två sprutor hamnade på golvet 😟 klorhexedinflaskan slant ur greppet och spred sig över golvet 😟 heparinflaskan  med kanyl smet innan den nådde gula burken 😟 
Vågar knappt röra något mer… tur dagen snart är slut 😴

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.