Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Jag raderar lördagar! 

| Inga kommentarer

Jag tycker inte om lördagar… 

Förra lördagen åkte han in med ambulans, idag körde jag själv in honom. Vi startade dialys och redan då var det ”gnälligt”. Illamående, ont i magen, ont i huvudet, ont i ICDn… Det blev inte mycket sömn för någon av oss. När det närmade sig slutet kändes han varm och termometern bekräftade feber. Dialysen avslutades, dator och kläder packades, Rulle hämtades och så bar det av till huset jag ska begära klippkort till. Det var tomt på akuten kl 06.30. Jag tog blodproverna i tesion för att slippa hålla på att sticka honom. Börjar hitta var grejorna är nu 😟

Efter evig väntan, lungröntgen och en evig väntan till fick vi besked om att han slapp Nav1 (halleluja!!! ) och fick dela tvåsal på Hjärtavd 113.  Härlig personal gör det hela så mycket bättre! Eftersom man ännu inte lyckats få till en port gav jag cefotaxim innan jag körde hem. Ssk C lät mig botanisera i förrådet efter det jag behövde för omläggning. Jag gillar de med högre utbildning som inte ser ner på mig för att jag ”bara” är uska. Idag fick jag ju ha en liten heparin-dialys-lektion för SS-läkaren på akuten 😂 Händer inte så ofta så en får passa på när tillfälle ges 😎

25mm regn och dyngsur in till märgen senare kom jag hem. Efter utfodring av fåglar, hund och mig själv fick jag sådan lust att testa overlocken! 

Så jag hittade två stuvbitar och klippte till. Skitskoj med overlock! Och fort går det 😂 Jag hade efter lite drygt en timme skapat en väska till mitt sticke 😁 Efter ytterligare en halvtimme hade den fått lite dekorsömmar också. 

Nu känns det att jag varit igång i nästan två dygn. Jag har sagt godnatt till maken min, hunden vaktar mina tassar så nu stänger jag de gröna. 😴

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.