Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Dubbel-aj! 

| Inga kommentarer

Som om det inte räcker med att foten hotas med separation från benet så trampade jag i ett myrbo i förrgår. Eftersom jag är så svullen kände jag inte krypen förrän de började tugga på mig 😢

Jag är extremt känslig för insekts-gift hävdad en läkare mycket bestämt för ett antal år sedan. Så jag borde egentligen ta lite Tavegyl. Men jag gillar inte meducin’ och jag har redan tagit starkare värktablett så jag inte utför den där separationen… 

Kärleken fick iaf permission och har varit med på kalas och ska ha dialys i natt. Ssk tyckte att vi skulle ta lite blodprov hemma. Fixade det innan kalaset. CRP var 36 när han anlände akuten i lördags natt. 32 senare på förmiddagen. Idag var det 52. Fel-labbat? Fel antibiotika? Återstår att se… 

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.