Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Åter på banan

| 4 kommentarer

Idag är det 1 juni. Om 1.5 månad är det tre år sedan kommunen kastade ut mig som ett ruttet bananskal. Tre år sedan känslan av att vara ovärdig, smutsig, oönskad, ”knivstucken” ända in till märgen.
Min resa har varit en enda lång prövning. Jag har rest mig, fallit, krupit mot något att hålla mig i så jag kunnat… resa mig bara för att snava än en gång. Förutom att fightas med mig själv och mina diagnoser har jag varit tvungen att finnas för kärlekens hälsas skull. Värre är all energi jag måst hitta och förbruka på en osympatisk empatilös och i mina ögon FULLSTÄNDIGT värdelös handläggare på Försäkringskassan.
Någonstans hittade jag lite jävlaranamma bland tårarna och ringde handläggarens chef. Så glad jag är att jag gjorde det. Den där chefen bad inte bara om ursäkt för hur jag och mitt ärende blivit behandlat, hon utsåg också en underbar pärla till min nya handläggare! NM har hjälpt mig att nå dit jag är idag. Hon och mina doktorer och terapeuter ️. Tack!

Idag är arbetslöshets/sjukskrivningsåren avslutat. Idag har jag arbetat min första dag som anställd igen 😁 På en plats där jag möts av vänlighet och omtanke. En plats där jag får göra saker jag tycker är skoj. En plats där jag får fortsätta att serva och möta människor! Det gör det lättare att bära att vården är ett minne blott.

Så jag smäller till med något HÖGST ovanligt bara därför. Jag bjuder på en bild 😂Jag tog den på jobbet när jag passerade en spegel för att visa syster min blus/topp/tunika jag köpte igår. (Nästa gång jag visar mig själv lär inte bli förrän jag tappat ytterligare 9 kg)

image

Hej hopp i blåbärsskogen och nattinatt!

Share Button

4 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.