Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Utflykt till oas

| Inga kommentarer

Efter några jobbiga dagar med mkt tungt arbete i hemmet och trädgården valde vi att åka på en liten utflykt idag.

image

Kaffekorgen packades med kaffe och cheesecake, kamerorna i ryggsäcken och så styrde vi västerut.

image

Jag kan ta hur många foton som helst utan att kunna förmedla det underbara ljus som blir när solens strålar tar sig genom bokens lövverk. Ska jag hitta en inre plats att hitta frid och lugn är det nästan alltid en bokskog jag hamnar i. Jag blir glad, avslappnad och full av livsandar.

image

Nå, Kopparhatten är kanske inte bästa utflyktsmålet för en med svindel 😂
Och inte blev det bättre av alla ungar som rände’ runt alldeles för nära kanten (jag har ju allt för livlig fantasi så jag såg alla rulla ut för stupen, det är inte så länge sedan en liten dog där)

image

På hemvägen stannade i Röstånga och åt en galet god dagens (skinkstek med riiiiiiktigt god sås och grönsaker). Till kaffet ingick tårta. Den var dock ett hastverk och torr med suspekt fyllning.

En bra dag och nu är jag trött som en tok.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.