Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Vi bryter trenden!

| Inga kommentarer

Idag har det varit söndag heeeeela dagen.
Idag har vi brutit trenden Smile Två söndagar på rad har kärleken frusit som en tok. Han har gapat och skällt på mig för att jag går i linne när det är SVINKALLT här inne. Han har två söndagar på rad haft fleece, morgonrock och filt om sig, legat/suttit framför kaminen och ändå frusit in i märgen.
Två måndagar på rad har jag fått köra honom i rasande fart till akuten.
Två måndagar på rad har han haft svår kärlkramp (tack och lov inte infarkt som de först trodde!).

Idag har det varit söndag och när jag som vanligt levererade kvällsmaten passade jag på att fråga om han frös. ”Knappast”, blev svaret där han satt i bara T-shirt. Wink
Jag frågade flera gånger om han frös och han började undra hur det stod till med hans hustru – helt förvirrad? Nä, han frös INTE
”Bra”, sa jag ”då har vi brutit trenden och då kommer måndagen bli mycket bättre än de två förra”.
Han log. Heart

I morgon är det måndag och någon gång under dagen kommer flera kardiologer från Skåne att konferera om hur de på bästa sätt ska reparera min käre make.
Jag tror att de kommer konferera på morgonen eller vid lunch (enligt vaga vinkningar från en av doktorerna). Kärleken ska ha dialys på sjukhuset i morgon så jag tror inte de kommer åtgärda något i morgon. Min stora förhoppning är att han flyttas till Lund i morgon kväll och att de kan sätta igång med CTO på tisdag.
Sen gissar jag att han får stanna på CSK ett eller två dygn till så de ser på EKG och blodprov att han är så återställd som han kan bli. Är de riktigt övernoga kommer han säkert få göra en ny myokardscint innan hemgång. Oavsett vilket är min enorma förhoppning att jag till nästa helg har en reparerad make hemma igen.

För hem ska han! Det är inte förhandlingsbart…han är min och han ska hem och sitt här och morra över AOE och idrott på tv.  Heart  Jag kommer vara glad över att koppla dialys igen…för att sen spy på eländet igen  ROTFL

 

Nu har jag avslutat dagen med att göra de sista deklarationerna. Svärmors tog vi häromdagen via skatteverkets app (smidigt som bara den!), maken via e-leg och min via mobilt bank-id. Jag har dessutom varit duktigare än i fjol och lämnat in momsredovisning OCH betalat in momsen Grin Bara en sån sak!! Dödsboets deklaration kan jag tyvärr inte skicka in via sms eller digitalt, den måste sändas in i pappersform. Men den är också klar.

Nu ska jag söka upp pudan’ och sen blir det väl som vanligt – jag hinner lägga lockarna på den och sen ringer klockan att det är dags att stiga upp och jobba.

I morgon håller jag en tumme för doktorernas kloka beslut och jobbar med den andra handen. En vecka kvar innan hela svenska kyrkans webb förändras! Jag är nästan klar med vår Smile

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.