Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Semla?

| Inga kommentarer

Nä, tack och lov är jag inte så förtjust i semlor. Idag har det haglat bilder på semlor på Facebook… Och en bricka full i kylen på jobb…
Idag gillade inte magen att jag bara dricker så kvällsmålet blev liiiite pasta, ett litet kycklingbröst och lite rödlök.  Blev ca 240 kcal och därmed likvärdigt med en påse pulver. Fortfarande ohungrig vid sänggående så jag hoppar den sista påsen och tar en bar när jag ska upp i natt och avsluta dialysen – då lär jag nämligen vara hungrig…

Idag har jag försökt ta in så mycket information jag bara kunnat om kanslistens arbetsuppgifter. Tur det för hon skickade sms för en stund sen och var sämre och bad mig ha telefonen i morgon. Många som nyser och snörvlar just nu…

Dialysmaskinen blev utbytt idag och den ”nya” puttrar på snällt och duktigt. Så nu ska jag slumra en stund.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.