Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Det blidde’ förkylt

| Inga kommentarer

Fin kollega började snörvla och känna sig risig. Tyckte jag höll mig på behörigt avstånd men nä… bacillerna hittade mig! Dum som jag var tog jag mina MTX i torsdags, jag skulle hoppat över och låtit mitt överambitiösa immunförsvar styra. Men men, det är så lätt att vara efterklok! Jag har varit risig i helgen men nu känns det lite bättre. (Kollegan har dock otur och är rysligt krasslig än)

I morgon kommer AF till jobbet och förhandlingar om hur anställningen ska se ut ska diskuteras. Så den tänker jag i allafall vara med på. Orkar jag sen inte mer får jag väl köra hem

Vågen stod på -2.6 i morse Jag saknar päror’, ris och pasta men i övrigt går det jättebra. Gjorde egen citronglass som blev god.

Juristen har fortfarande inte skickat in papperna till Skatteverket så arvet dröjer ännu längre. Jag blir så arg och frustrerad! Lite kommunikation hade inte skadat! Å andra sidan betalar vi för att få det korrekt och då ska jag inte behöva göra något. Jaja jag vet, jag har kontrollbehov…

Dags för litta’ Otrivin…
*atjooo*

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.