Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Kärleken och hans hand

| 2 kommentarer

Han opererade karpaltunneln den 13 oktober. Efter fyra dagar började han tragga om att ta bort ”klumpen” aka tryckbandaget. Idag är det fyra dagar kvar innan suturerna ska tas och han kunde inte övertalas att vänta. Så det var bara att ta fram saker till bandagebyte…

image

Inte blött mycket!

image

Åtta suturer som får sitta till dag 14, ingen diskussion! Basta!
Han accepterade

Den 19 nov ska nästa hand opereras. Jag får alltså ta fram förhandlingsargument en gång till innan advent. Nåväl, bara han mår bra för humöret har INTE varit vackert senaste två månaderna…

Share

2 kommentarer

  1. Med tanke på hur fint det ser ut, hur tror du att du ska kunna övertala honom att ha en klump hela tiden ut vid nästa operation? Nästa gång vill han bli av med den 8 dagar innan…

  2. Han har gott läkekött, svågern min.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.