Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Myggbiten…eller nåt’

| Inga kommentarer

Med alla medikamenter jag tar behöver jag kolla upp så lever och njurar står pall. Så lite då och då beger jag mig till provtagningen på sjukhuset…En ung tjej som läste till labbass blev min ”mygga”. Jag tappade nästan hakan i golvet när hon bara torkade av stickstället EN gång. Wow! Första gången jag inte behövde tjata om att tvätta som man ska. De flesta drar sudden fram och tillbaka vilket innebär att de drar tillbaka ev bakterier igen. Tjejen fick högsta betyg pga det samt att hon stack bra. (Jag är så lättstucken att alla ville öva på mig under utbildningen 😂)

Jag tål inte plåsterna trots att de ska vara hyperallergeniska. Blossar fort upp röda kliande områden med blåsor som tar dagar att bli av med. Därför får jag en linda.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.