Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Behagligt blev kallt

| Inga kommentarer

Trots att jag varken orkade eller ville var det är nöden tvunget att åka och handla idag. Termometern stod på härliga 19 grader, nästan solsken, så det blev knäkorta byxor, linne och en tunn sjal… När jag kom halvvägs tömde änglarna skurspannen rakt ut från himlen. Det var knappt torkarbladen hann med. Tempen sjönk från 19 till 9! 😳

Solen kom åter när jag med fullastad vagn kom till bilen så kylan var kortvarig.

När den där klibbiga värmen försvann tyckte Mr RA att han kunde ta en siesta och jag fick tillbaka styrförmågan på kroppen. Trots det kan jag ändå bara sitta på altanen och njuta av syrerik luft, vindar som leker runt mig, solstrålar som kittlar till.

Första blåbäret från egna buskar 😍 Snart får jag fler. Det smakade nästan som Nåthultblåbär.

Fönstret är fortfarande på vid gavel. 13,5 grader ute och 21,5 inne. Dialysmaskinen tuffar på och kommer strax höja med 2 grader i sovrummet. Jag kommer sova som en sessa’ 💚 Värmen ska visst komma tillbaka om några dagar så lika bra att njuta medan jag kan.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.