Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Turbanhandduk och balsammetoden

| Inga kommentarer

Varför har jag inte sytt sådan tidigare?

Jag har efter lång tid äntligen tagit tag i att rensa ut alla hårprodukter med silikon i. När man äter sådana där gifter som jag måste göra för att Mr Ra inte ska lyckas att förvränga mina leder, spöka med inte organ med mera så blir annat lidande. Förutom biverkningar i ca 22 timmar varje vecka så har håret tunnats ut rätt rejält. Som tur är har jag alltid haft väldigt mycket hår och är nu enligt kär frisör (som jag inte haft råd att besöka på länge) ganska normal i hårtjocklek. Men kvaliteten har fått sig en känga också. Det blir lätt tovor och slitet. Därför kör jag sen ca 2 veckor tillbaka med enbart balsam. Ljuvligt! På kuppen tittade lite svall fram, sådär som när permanenten var nästan borta och det var dags för en ny på 80-talet 🤣 Enligt de kunniga ska jag kunna manipulera fram än mer lockar och turbanhandduken är ett betydligt roligare hjälpmedel än en gammal t-shirt. Så jag sydde 3 stycken och är lite smått kär i dem.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.