Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Midsommar 2018

| Inga kommentarer

Förr var midsommar den stoooora festarhelgen. Det frossades i mängder av mat och dryck. Det spelades musik så man knappt kunde prata. När man kom hem från dansbanan skrålade vi Oha hela natten oha hela dan’ tills vi slocknade i hammocken. Men vad gjorde det? Blodet var fyllt med alkohol och luften var midsommarljum.

Sen spädde man på lite mer på midsommardagen men i lugnare takt. Spelade minigolf och softade till kvällens dans på Skärgårdsbanan.

Nu har vännerna skingrats för vinden. Någon har flyttat utomlands. Någon härsknade när de fick tillsägelse att dämpa sig pga småfolk som sov. Andra har valt att vara långliggare på andra campingar och stugor har fått nya invånare. Livet här förändrats… så även vi. Mest är det sjukdom och ohälsa som tagit alla resursers tid och energi.

Ytterligare en midsommar med antibiotikaätande make som är dödstrött och mest sovande. Jag inser att midsommar kommer och går utan de där festerna. Att jag ser mer fram emot vår Langosdag med hela stora familjen (inkl mina glöttar’ Prinsungen och Fjärilen).

Vive hodie – lev idag! 🌼

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.