Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Miljöträning

| Inga kommentarer

Kärleken har haft ont i vänster axel några dagar. En smärta som bara blivit mer och behövt tyngre artilleri för att döva. Så jag tog mina gula giftisar redan igår förmiddag för att kunna köra honom till vårdcentralen i Åhus idag. Han trodde det skulle räcka med en kortisonspruta så vi tog valp med oss så jag skulle miljöträna honom lite.

Vi gick förbi barnskola, byggplats, stora vägen med mera och han fick skvallra om hundar och framför allt lastbilar. Lastbilar är monster och man måste gömma sig låååångt bort när de kommer hävdar Atlas. Efter det satte vi oss på bänken vid entrén. Att inte få hälsa på exakt alla som passerade är skitjobbigt för en social hund. Övningen är dock ett måste. Han får inte springa fram till alla och överösa dem med kärlek aka blöt tunga och tassar på axlarna.

Dr tyckte att det fanns vätska i kärlekens axel och crp var över 100 så det blev remiss till CSK direkt. Röntgen av axeln, till Jourläkarcentralen för vidare undersökning och blodprov. Dr skickade upp honom på en lungröntgen också. (Varför gjorde de inte det direkt tillsammans med axelröntgen? LEAN? 😒)

Atlas och jag satte oss hos svärmor på kollo och väntade. Hon behövde en göra-ingenting-dag idag eftersom hon föll igår och kände sig mörbultad.

Ännu mer miljöträning alltså. Förutom alla andra ljud så sprang studenterna ut från Milnerskolan med visselpipor, trummor, trumpeter o dyl.

Atlas skötte sig utmärkt hela långa dagen

Maken fick till slut antibiotika och vi kunde köra hem.

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.