Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Bomullspads

| Inga kommentarer

Mina bomullspads är inte som de jag haft innan 😉

De är gjorda i bomullsgarn.

Jag har länge tyckt att de små runda bomullspadsen är en galet slöseri men inte orkat engagera mig i ett alternativ. Men så kom crochet make up pads i mitt Facebookflöde om och om igen. Jag har gjort min egen version med 8 stolpar, 16 bubbelmaskor och tredje varvet är halvstolpar. Det tar tio minuter att göra en, jag har några stycken nu. På toa hänger en tvättpåse där jag lägger använda pads. 60 grader i maskinen och jag har ett gäng nya utan att behöva åka till affären.

Jag har använt niveas ögon-make-up-remover många år. Tyvärr funkar den inte alls med mina nya pads. Så nu har jag gått över till kokosolja och det funkar hur bra som helst!

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.