Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Att synas?

| Inga kommentarer

Kämpade med tidningen idag på jobbet. Det har faktiskt gått lättare än något annat nummer! Nå, något kommer säkert att ändra på det faktumet. Chefen tittade in och frågade om jag lagt upp reklam för  Fjälkingedagen. Ja, jo, det lilla som finns har jag lagt upp. Att skapa nytt blir när tidningen är på korrektur. Hon traggade om hur viktigt det är att reklamen körs. Dåså, sa jag, då ska jag berätta vad som kommer få ”klick”! Du ska på 20 sekunder välkomna folk till vårt tält på Fjälkingedagen!
Chefen bara glodde stort och frågade sen om jag skulle FILMA henne?? Japp, jag ska filma. Hon ville veta hur många tagningar hon får Jag hörde henne landa inne hos en kollega och fnissigt nervöst berättade om min tanke. Hon stängde sen in sig på sitt rum. En timme senare eller så tittade hon in till mig igen och sa att den korta texten nu var klar, trodde hon iaf. Hon tillstod att hon var nervös. Nervös? Du är präst! Du står framför massor av folk och pratar betydligt längre än 20 sekunder.
Det är kul att hon köpte min idé! Det ska bli kul att leverera resultatet till lärare D på utbildningen, det var nämligen där jag kläckte idén.
Ibland är livet lite mer intressant än annars. I morgon måste jag läsa i boken. I har redan kommit ett stort antal sidor in i den. Måste hinna ikapp henne
Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.