Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Dag ett

| Inga kommentarer

Ja, idag var det dags. 

Det var en väldigt händelserik dag. Började med att tåget från Kristianstad var försenat åtta min. Trots fina kollegan I räknade fel fick hon rätt – tåget gick 20 min efter utsatt tid. Jag sms arrangören att vi blev sena pga tåget. Efter Önnestad stod tåget stilla i ca 10 min. Tidvis skakade det som om tåget fått punktering 😎. Vi anlände hela till Malmö och virrade oss lite tokigt innan vi hittade rätt. 

En god lunch intogs på Rådhuskällaren. 
Vi hann ha många diskussioner och lika många skratt under dagen. 
Kurslitteratur som jag vill läsa omgående men får vänta till helgen. Kokboken är skittung! 

Skyndade till Malmö C och köpte biljett. Väntade på info om vilket spår vi skulle till. Ner för rulltrappa (wiiiiiii) och trängas med alldeles för många andra in på Öresundståget. Hittade sittplatser (wow) och andades ut. Då hörs det i högtalarna att tåget inte kommer gå ersättningsbussar kommer på plats K andra sidan kanalen. Jaha, bara att lyfta väskorna och kliva av. Upp för rulltrappan (wiii), genom centralen, ut över kanalen. 
Det kom en buss. Körde BARA till stationer innan Lund. Kom en till som körde direkt till Lund. Sen kom det inte fler… En kvinna på väg hem från Irlandsresa chattade med vägverket som skrev att obehöriga befunnit sig på spåret och tågen skulle rulla igen sent ikväll. Alltså en som hoppat framför tåget 😢 Ny chatt med Skånetrafiken som skrev att bussar var inringda och skulle komma. Så när det kom en grå buss och stannade pustade vi ut. Äntligen! Men alls icke! Snäsig chaufför tyckte vi var korkade som väntade när Skåneexpressen går från Ettan. Tja, vi larvade alltså över kanalj@veln ytterligare en gång och min kropp ville inte alls mer. 

Då får jag sms från svågern om jag är taggad. Nä, galet trött och sur – knappast taggad. Jag hade helt glömt handbollsmatchen. Försökte se den på luren men den gick på just den kanal jag inte har 😠😔 Grrr. Mer som kan irritera mig?? Då får jag sms om att låna svågerns inloggning! Jag blev oerhört glad och kunde se hela matchen i bussen! Tack R!

Busschauffören körde ofta på den ristande kantlinjen och tvärnitade här och där. Lite lätt illamående kom vi till slut fram till Kristianstad. Där väntade maken. Nu har jag fått i mig hemmakaffe, gosat med vovve som saknat matte och ska strax uppsöka pudan’. 

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.