Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Rörd och förlägen 

| Inga kommentarer

I torsdags kom en av prästerna till mig och tackade för all hjälp. Att jag är en mycket stor tillgång på jobbet. Med kunskap, tålamod och framförallt med att sprida glädje. *jag… förlägen*  Tack, tack… nu pratar vi om annat! Hur gick föredraget? Jodå det gick alldeles utmärkt pga att jag drillat honom hårt någon dag innan. Har man en fullt fungerande win95 dator från 1997 hemma tror jag det finns en hel del tålamod hos ägaren 😎 Men från att starta en stenåldersmaskin till att hantera en laptop och projektor kan det behövas en bro. Så den där goe’ prästen fick starta datorn, starta Powerpoint, starta bildspelet, starta projektorn, bläddra genom presentationen, stänga powerpoint, stänga datorn, stänga projektorn… och börja om igen och igen och igen. Att själv få göra det man ska utföra sätter sig bättre än att bara läsa sig till det.

En stund efter prästens tacktal kom en annan kollega och kramade om mig. I örat fick jag höra ”jag tror inte alla förstår vilken tillgång du är! Tack för att du är här! ”

Och så idag stod dessa ljuslyktor på mitt kontor med lappen ”Tack för att du är du”. Japp, det rann tårar… 

Tack alla fina kollegor. Tack för att jag efter allt trassel fått jobb där jag trivs, där jag behövs, där jag kan sätta ett leende på personer bara genom att titta på dem. 

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.