Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Den gamle och jag 

| 2 kommentarer

Jag har köpt diverse sele till hundarna och ideligen blivit fel. Jag gillar Rukkas sele som har reflextråd. Tyvärr har jag fått tag på de utan bogring. Så idag körde vi runt och letade. Och hittade i den affären som enligt webben inte skulle ha en enda hemma oavsett storlek. Föga tillitsfull sida… men 16 kr i rabatt tackvare medlemskap 😂

Selen är suverän! När gammal herre får upp kaninspår finns det alldeles för mycket unghund kvar i kroppen. Jösses vad han jobbar! Men bogringen gör att han vänds mot mig om han drar. Han är visserligen inte sen att hitta spåret igen… 

Det har också varit en dag med tårar och hjärtknip. En vecka sedan jag sövde min älskade klump och körde honom till nattning. Det gör ONT! Det är bara att inse att jag inte håller ihop som jag ska. Jag står för nära brunnskanten och riskerar att falla. Kära S får göra skäl för pengarna på måndag när hon är åter från semestern! 

Share Button

2 kommentarer

  1. Du har ju inget handtag i selet som vi har till Sid? Då kan ju inte du lyfta upp Ruffe. haha

    Skönt att du ska träffa S på måndag! <3

    • [emoji]e412[/emoji] [emoji]e412[/emoji] [emoji]e412[/emoji] nä det har jag inte men Ruffe kryper så gärna upp under hakan på en så då är det ”bara” att resa sig med 35 kg extra [emoji]e402[/emoji]

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.