Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Han fattas mig!!! 

| Inga kommentarer

Min älskade nallebjörn, den store cementsuggan, underbare Truls gick över regnbågsbron i torsdags. Beslutet var helt rätt, bekräftar två veterinärer. Han hade utvecklat Cushings sjukdom och skulle bara bli sämre. Han blev 7 år 😢

Han fattas mig så in i den brinnande… jag gråter och tycker livet är aningens för jobbigt nu. Jag behöver en öde ö… 

Ruffe gick hela torsdagskvällen och letade. Han gnydde och gnällde när det bara var jag som kom hem. Jag har fått lära mig att när man sätter en fot framför den andra släpper en del ångest. Så jag drog på reflexsele på Ruffe och så gick vi. Den gamle 11-åringen har spänst i stegen och det enda som skvallrar om hans ålder är de lite grågrumlig ögonen och den vita nosen. För övrigt är han valpig. 

Idag bestämde jag mig för att köpa honom en bädd. Så jag åkte på rekommendation till Biltema. Det var upptaget vid terminalerna så jag tog upp mobilen för att hitta vilken gång biabäddarna fanns. Då hör jag ”behöver du hjälp kan jag svara”. Där står en gammal bekanting! M har slutat jobba i djuraffär pga allergi och fått tillfälligt jobb på Biltema! Livet har utsatt henne för alldeles för många prövningar och vi stod där inne bakom hyllorna och grät ikapp över djuren vi behövt säga adjö till. Även M tyckte att vi gjort rätt men förstod allt för väl hur ont det gör i min kropp… och själ. 

Min sorg kommer hålla i sig länge och då får den väl göra det. Den innehåller så mycket mer än bara förlusten av min älskade Truls. 

Sov gott min skatt – lek med Dick och Ludde

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.