Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Dags för Lex Sara?

| Inga kommentarer

Jag är ett steg ifrån att Lex Sara sjukhuset! På sex dygn har kärleken fått två ynka timmar dialys! Hade han varit hemma hade han haft 18-20 timmar på de dagarna. Han har inte så mycket vätska men ack så mycket ”skit”. Allt det som vi andra gör av med när vi kissar har han kvar i sig. Det är jobbigt att andas, att röra på sig, att äta etc. Ändå har ingen dialys bokats till i morgon! De funderar på att sätta in hjärtstartaren och sen skicka hem honom. Hur ska han kunna ligga ner i över en timme när han inte får luft?
När ska specialisterna se mer än bara ”sitt” organ? Kroppen är en helhet och man kan inte bara titta på en bit och skita i resten.
Jag har rutit förr och kan göra det igen! Nu är det nog! Ge honom dialys så ni kan sätta den lilla låddan’ innanför huden med sina tentakler till hjärtat. SEN vill jag ha hem honom!

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.