Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

En ny makapär

| 2 kommentarer

Idag åkte vi till stan innan jag hade full syn åter så kärleken fick befinna sig bak ratten. Vi behövde nämligen lämna in vedkapen för reparation. Den ville inte jobba mer efter ca 9 kubik 😂
Det är helt underbart med butiker som sparar kvittona digitalt! Bara logga in och skriva ut och ta med sig. Medan guben’ fick hjälp att lasta av smet jag in på Mediamarkt. Jag förstååååår inte att de skrattar så åt mig varje gång! Är jag så udda som (nästan) alltid vet vad jag vill ha? Efter att ha dragit till ansiktsdragen lite fick jag iaf höra att jag gjort ett bra val 😁

image

Philips supersmarta kaffe- och espressobryggare 8844 följde med hem. Den mal bönorna, brygger antingen vanligt kaffe eller espresso. Den skummar mjölk till latte. Den levererar dessutom snabbt vatten till te.
Jag har goda förhoppningar om ett fint liv tillsammans 😉

Share Button

2 kommentarer

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.