Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Tur två gånger?

| Inga kommentarer

Idag fick jag ha honom hemma en stund

image

Han satt där i solen och njöt av att vara borta från sjukhuset. Dricka hemmakaffe, få lite hemmadialys och hemmagjorda crepes.

Han blev tvärmätt på maten och det blev så klart för mycket för pumpen att klara av, han fick svårt att röra sig. Men några steg i taget så gick det utan nytt kärlkrampsanfall!
Matkoman och bilresa – det var på nåder ögonen var öppna när vi kom fram. Förra veckan hade jag flyt – en man körde din kvinna till bilen i rullstol. Jag var snabbt framme och frågade om jag kunde ta den så slapp han gå tillbaka med den. Jodå, det gagnade oss båda så visst fick jag det!
Ikväll sa jag ”undrar om jag har flyt ikväll med? ” Näää, sa kärleken, sån tur har du inte två gånger.
Han hade fel.
Jag hade tur.
Ett par levererade sin tonåring i bilen och skulle just gå tillbaka med rullstolen. Tackar tackar!

Nästa vecka ska jag köpa en rullstol! Då behöver jag inte jaga på sjukhuset, jag behöver inte få panik över hur jag ska få kärleken till bilen när han dippar… och jag kan ta honom på utflykter nu innan renoveringen.

Det är bra att ha planer.
Det är bra att ha flyt.
Det är också bra att ha tid… vilket jag just nu saknar! Så den som har överskott får gärna skänka lite till mig

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.