Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Saknad

| Inga kommentarer

Att kärleken har frispel pga tristess på sjukhuset var tredje dag förstår jag!
Jag har fullspäckade dagar så jag hinner egentligen inte känna av ensamheten. Men han fattas mig… det är tomt på mer än ett sätt.
Nå, nu får jag hoppas att de gjort sista undersökningen innan operationen. Jag vill ha hem honom! Lagad!
I morgon eftermiddag ska han iaf få permission och komma hem några timmar. Mitt projekt är tyvärr inte klart så överraskningen blir inte lika stor…
Anledningen är att jag fick rycka ut på en fågelhämtning.

image

Denna sötnöt hittades i Hörby idag. Och eftersom det var i hålan min ena systerdotter med fästman bor så tiggde jag kaffe innan hemfärd.

Så det blev ingen tid till projektet för efter mat och kaffe var det dags för MTX…  och det var full dos ikväll.

I morgon ska jag pussa på mitt hjärtas kärlek igen

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.