Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Pulkens tranor

| 1 kommentar

Idag var jag och svärmor på påskdagsgudstjänst i Trolle Ljungby. Jag får ju säga (utan att vara respektlös mot mina kära kollegor) så föredrar jag en påskdagsgudstjänst i frikyrka… Svenska kyrkan är nytänkande i väldigt mycket men när det kommer till gudstjänster och mässor så är det så stelt så man storknar! Gästpastorn Hahne gjorde iaf en mkt fin och bra predikan som uppvägde massor av det ”stela”. Tack!

Efter att ha återbördat svärmor till Söder hämtade jag maken och kameran. Vi hade sedan innan beslutat att åka och titta på tranorna om vädret tillät. Det var inte lika varmt och skönt idag som igår men det var en skön promenad för mig (kärleken orkar inte gå så långt och man fick inte ta bilen så han stannade vid parkeringen och tittade).

coIMG_9983

Bland allt trantutande hördes ett och annat kvack

 

 

coIMG_0032

Fallskärmshoppare?

 

coIMG_0054

Akta er! Jag ska landa DÄR! TuuuuT!

 

coIMG_9986

”Jag räknar in er…ett…två…tre…Tuuuta!”

 

coIMG_9990

”Ingen som lyssnar? Alla tutar på sitt håll? Okej, jag drar…”

 

 

Share Button

En kommentar

  1. Jag tycker det är härligt att du har börjat gå i kyrkan igen.
    Jag kommer nog inte göra det igen, iaf inte så länge Betel är som det är och svenska kyrkan har de predikningar som de har. Fast jag saknar lugnet och stillheten. Får nog gå och tända ett ljus i veckan.
    Kram

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.