Nillans tankar

– min vardag på gott och ont.

Bregott – jadå!

| Inga kommentarer

image

Så stod jag där med resterna av de sedvanliga fredagsbiverkningarna och skulle göra paj. Kärleken hade önskat ostpaj och till och med köpt västerbottenost för att vara säker på att få sin paj. Vad jag totalt missat var att smöret var slut förutom en liten liten ruta.
VAD GÖR man? Över en mil till närmsta affär…
Jag tog bregott Det funkade! Degen blev aningens segare att arbeta med men smakmässigt var det inget fel. Jag fick dock använda ett annat recept än det jag brukar. Men vad gör det? Problemet löstes och vi hamnade i sedvanlig matkoma.

Jag har Bregott Mellan hemma. Enligt Arla är det inte värt att prova att baka eller steka i mellan-versionen – de rekommenderar vanligt normalsaltat Bregott. Nu vet jag att det går att fixa paj med mellan iaf. En vacker dag behöver jag kanske prova att steka i det också

Share Button

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.